ANALOGE CAMERASYSTEMEN
 

De nieuwe camerasystemen die geplaatst worden zijn allen IP systemen welke geïntegreerd worden in het aanwezige netwerk.

We kunnen hierbij camera's aanbieden welke een resolutie hebben die toelaat om zelfs op meer dan 100 meter nog een identificeerbaar beeld te maken.
De beeldkwaliteit tussen analoog en IP is dan ook niet te vergelijken.

Als een klant echter reeds jaren geleden geïnvesteerd heeft in een analoog systeem is het echter vaak wenselijk om ook deze "oude" analoge camera's te integreren in het nieuwe systeem. 

In zulke situaties maken we dan gebruik van een TRI-Bride recorder welke de mogelijkheid heeft om analoge en IP camera's op eenzelfde opnameapparaat te koppelen. Door de jaren heen kan de klant dan steeds zelf nog de keuze maken om de analoge camera's te vervangen door een modernere IP camera. 

De TRI-Bride recorder kan ook worden toegepast op locaties waar reeds een analoog systeem in gebruik is en het een veel te dure oplossing is om de volledige coax-bekabeling te vervangen.

In deze situaties wordt de bestaande bekabeling herbruikt en plaatsen we analoge HDCVI camera's welke beelden tot 2 MegaPixels kunnen weergeven.

Veiligheid voor alles maar het budget welk men er voor over heeft is bij elke klant verschillend.

Onze betrachting zal steeds zijn om samen met jou als klant de meest ideale oplossing te vinden.