Info over onze Camerasystemen. 

De producten welke we aanbieden om een cameraproject te realiseren kan men opdelen in twee verschillende groepen :

1) De analoge camera's en hun opnamesystemen.
2) De digitale camera's en hun opnamesystemen.

Analoge camera's geven prachtige beelden maar zijn beperkt in hun kunnen tegenover de IP camera's welke nog volop in ontwikkeling zijn en steeds meer mogelijkheden toebedeeld krijgen.

Bij een analoge camera is het een noodzaak om, dat wat je wil zien, zo perfect en zo close mogelijk in beeld te brengen omdat later bij opgenomen beelden inzoomen of uitvergroten niet echt een bevredigend resultaat geeft.

Digitale camera's hebben daarentegen veel meer beeldpixels welk het nadien uitvergroten mogelijk maakt en wat ons daarom ook toelaat om met minder camera's te werken om toch een grote ruimte in beeld te brengen.

Ons aanbod van Analoge camera's bestaat uit de SAMSUNG en DAHUA camera's welke marktleider zijn in hun segment en prijs/kwaliteit zeer aantrekkelijk.

Voor digitale camera's preferen we vooral de camera's van PANASONIC omdat we overtuigd zijn dat de PANASONIC producten uitermate prachtige beelden genereren en we niet voor niets hierbij kunnen genieten van een garantietermijn van 5 jaren. PANASONIC is TOPKLASSE en het is fijn om te merken dat deze camera's telkens weer voor zeer tevreden klanten zorgen.

Om echter ook die klanten welke bij voorkeur digitale camera's willen, maar bij wie ook het budget één van de belangrijkste punten is hebben we eveneens de DAHUA  digitale camera's opgenomen in ons gamma. Dahua is van Chinese makelij en de camera's leveren meer dan bevredigende beelden.

Daar digitale camera's altijd over het netwerk worden bekeken spreekt men hier meestal ook over "IP camera's"

Bij het plaatsen van bewakingscamera's behoort ook steeds de verplichting tot het bekend maken hiervan via pictogrammen. Zie hier de voorschriften.


Voorschriften tot het plaatsen van pictogrammen camerabewaking