✔ Inbraak- en brandbeveiliging
 Leveren en installeren
Controle op afstand

Ajax biedt uw beveiliging


Onze firma heeft verschillende installaties van het merk Ajax voor de beveiliging van uw huis. Dit merk heeft tal van verschillende camera’s, alarmen, toegangscontrole, … U kunt dus bij onze firma ook een alarm of andere beveiliging van het merk Ajax laten plaatsen. Neem zeker een kijkje op onze website of in onze winkel in Oud-Turnhout om te kijken wat u aanspreekt en ook eens te vergelijken met onze andere merken.

Vragen over onze diensten of producten? Neem contact op

Wat biedt Ajax zoal van beveiliging?

Ajax staat bekend als een degelijk merk voor uw beveiliging. Meer bepaald, staan ze bekend voor hun draadloze alarminstallaties. U kunt zowel inbraakalarmen als alarmen voor brandveiligheid van Ajax laten plaatsen. Naast een alarm van Ajax, kunt u ook van andere merken een alarm laten plaatsen. We hebben bij Paeshuyse Jan & Co nog een aantal andere interessante merken, waaronder alarmen van Risco. Verder hebben we naast Ajax ook nog een aantal merken die camerasystemen voor uw beveiliging hebben. Zo kunt u ook security-camera’s plaatsen van Panasonic. Vraag ons bedrijf om meer informatie zodat u alle opties kunt afwegen en de beste optie voor uw huis kunt kiezen.
 

certified partner

Vraag meer info over dit alarm

Wilt u graag materiaal voor de beveiliging van uw woning van het merk Ajax? Neem dan contact met ons op. U kunt ons contactformulier invullen of een e-mail sturen naar [email protected]. Verder zijn wij ook altijd telefonisch bereiken via het nummer 014 / 41 11 00. Onze medewerkers staan klaar om alle vragen rond het laten plaatsen van een alarm van Ajax of onze andere beveiliging te beantwoorden. Op die manier kunt u de beste keuze maken en uw huis optimaal beveiligen.