✔ Inbraak- en brandbeveiliging
 Leveren en installeren
Controle op afstand

Alarm in uw woning


U wilt natuurlijk al het kostbaar materiaal thuis zo goed mogelijk beschermen, plaats daarom een alarm in uw woning. Met een alarm van Paeshuyse Jan & Co in huis bent u er zeker van dat uw materiaal, uw medebewoners en uzelf gewaarschuwd zijn bij inbraak of brand. Wij zijn de specialist in beveiligingsapparatuur. Camera’s, alarmen, meldknoppen, enzovoort, we hebben het allemaal. U kunt er dan ook zeker van zijn dat wij u het correcte advies geven rond welke alarm u best plaatst in uw woning. Meer nog, u kunt uw alarm door ons thuis laten plaatsen.

Vragen over onze diensten of producten? Neem contact op

Kies het juiste alarm in uw woning

Bij ons bedrijf in Oud-Turnhout kunt u zelf kiezen welk alarm u graag thuis wilt laten plaatsen. Wij hebben namelijk een ruim aanbod aan alarmen, camerasystemen en beveiligingsmateriaal. Eerst en vooral moet u uitmaken of u het liefst een alarm in uw woning wilt om u te beschermen tegen inbreker, of dat u toch eerder thuis een alarm wilt laten plaatsen om u bij brand te verwittigen. U kunt natuurlijk ook voor beiden kiezen.

Alarm tegen inbraak in uw huis

Als u kiest voor een inbraakalarm, heeft u weer tal van opties en kunt u ook kiezen tussen verschillende merken. U kunt zo onder andere kiezen tussen een Risco-alarm of een Ajax-alarm in huis. Bovendien is het eveneens mogelijk om te werken met een alarmsysteem via een app. Zo krijgt u ook als u niet in uw woning bent een melding van het alarm. U kunt ook een apparaat in huis installeren dat meteen actie onderneemt als er inbrekers gedetecteerd zijn door de camera’s en het alarm afgaat. Met een mistgenerator ontstaat er een mistwolk in uw hal, waardoor de inbreker even niets meer kan zien.

certified partner

Plaats een brandalarm thuis

Kiest u ervoor om een alarm thuis te laten plaatsen dat u verwittigt bij brand? Dan heeft u ook weer een aantal opties en bijhorend materiaal. Zo kunt u bij ons ook de brandmeldknop aankopen, waar mensen in huis alarm mee kunnen slaan. Bovendien heeft u daarbij ook de keuze voor een draadloos alarm. Zulke alarmen werken net zo goed als bedrade alarmen. Wacht dus niet langer en kies ervoor om een alarm thuis te laten plaatsen.

Beveilig uw woning

Heeft u beslist dat u een alarm in uw woning wilt? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op, zodat u uw alarm thuis kunt laten plaatsen. U kunt ons bereiken via ons contactformulier of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Wij zijn ook steeds telefonisch bereikbaar via het nummer 014 / 41 11 00. Wij bij Paeshuyse Jan & Co in Oud-Turnhout helpen u graag verder om het juiste alarm voor in uw huis te vinden. U kunt deze ook altijd door ons thuis laten plaatsen.