✔ Inbraak- en brandbeveiliging
 Leveren en installeren
Controle op afstand

Alarmsysteem met app


Wilt u graag een alarmsysteem waarvan u ook een melding krijgt op een app? Dan heeft u geluk, want bij Paeshuyse Jan & Co hebben wij een ruim aanbod aan beveiligingssystemen, waaronder alarmen. Deze gaan uiteraard af als u thuis bent. Er bestaat echter ook een alarmsysteem waarmee u met een app vanop afstand zicht krijgt op wat er in uw huis gebeurt.


Vragen over onze diensten of producten? Neem contact op

Wat voor alarmsysteem kunt u bedienen met de app?

U wilt natuurlijk dat uw huis te allen tijde veilig is en u op tijd verwittigd bent als er brand of een inbraak is. Daarom heeft ons bedrijf in Oud-Turnhout een alarmsysteem met app. Wanneer het inbraakalarm bij u thuis afgaat, krijgt u een melding op uw telefoon. Op die manier kunt u ook op verplaatsing snel reageren en eventuele hulpdiensten contacteren. Verder kunt u de app ook koppelen met een camerasysteem zodat u de beelden vanop een afstand in het oog kunt houden. Wacht niet langer en kies voor een bedraad of draadloos alarmsysteem met app.
 

certified partner

Installeer uw systeem nu

Installeer snel uw alarmsysteem met app en zorg ervoor dat u op tijd verwittigd bent als er gevaar dreigt in uw woning. Wilt u naast een alarm in uw woning uw huis nog meer beveiligen? Dan hebben wij bij Paeshuyse Jan & Co in Oud-Turnhout nog een aantal andere interessante beveiligingsmaterialen. U vindt in ons aanbod onder andere nog een brandmeldknop of sirene. Contacteer ons via ons contactformulier of stuur een e-mail naar [email protected]. U kunt ons ook telefonisch bereiken via het nummer 014 / 41 11 00.