DETECTOREN

De ruimtedetectoren welke wij gebruiken zijn van het merk OPTEX omdat deze een feilloze detectie garanderen.

Elke situatie is anders en behoeft soms detectoren welke niet in ons reguliere aanbod zitten.

Daarom ook dat wij goede contacten onderhouden met alle fabrikanten van beveiligingsmaterialen en hun producten op de voet volgen opdat wij steeds een beveiliging kunnen aanbieden welke aangepast is aan de situatie.

Onze Passief Infraroodmelders  zijn de RXC-ST, FX40, CX702 & CX360

De betrouwbaarheid van OPTEX PIR-detectoren overtreft alle verwachtingen.

Zij maken gebruik van hoogwaardig accurate en betrouwbare detectiepatronen en behouden hun gevoeligheid over het gehele detectiebereik, zelfs bij hoge temperaturen of lage contrast omgevingen.
 
De passief infrarood melder ofwel PIR detector  is een ruimtedetector welke de infra-rode straling van een indringer detecteert.
 
Onze OPTEX detectoren zijn voorzien van een “ECO” chip met temperatuur compensatie circuit wat inhoud dat de detector zich uitermate goed aanpast aan zijn omgevingstemperatuur.  

Onze Passief Infrarood – Radar detector DTX-8 – MX40PTC en MX40QZ

Dit type detector gebruikt twee verschillende detectietechnieken, namelijk detectie van infrarode energie en detectie van beweging.
 
Omdat de oorzaken van een eventueel vals alarm voor de twee technieken verschillend zijn, zullen de meeste omgevingsinvloeden die een enkel detectiesysteem kunnen beïnvloeden, geen effect hebben op beide technieken waardoor de kans op valse alarmen aanzienlijk wordt verkleind.
 
Onze OPTEX DX detector is een kwaliteitsdetector welke een jarenlange bedrijfszekere werking garandeert. Ook hij beschikt net als de PIR detector over een multifocuslens. Permanente RADAR-supervisie schakelt onmiddellijk naar enkel PIR-detectie over in geval van storing.