✔ Inbraak- en brandbeveiliging
 Leveren en installeren
Controle op afstand

Mistgenerator


Ontneem het zicht van een overvaller of inbreker met de installatie van een misgenerator. Zo’n mistgenerator is enorm handig om uzelf en belangrijke objecten in veiligheid te brengen tijdens een inbraak. Bij Paeshuyse Jan & Co in Oud-Turnhout vindt u verschillende mistgeneratoren, waartussen u kunt kiezen. Wij staan u met veel plezier bij een geven u het beste en deskundig advies rond onze mistgeneratoren. Op die manier zorgen we ervoor dat u de gepaste mistgenerator kunt laten plaatsen in uw woning.


Vragen over onze diensten of producten? Neem contact op

Hoe werkt een mistgenerator?

Mistgeneratoren zijn in staat om grote ruimtes binnen 10 seconden met mist te vullen wanneer uw inbraakalarm afgaat. Een inbreker kan door de mistgenerator niet verder kijken dan 30 cm voor zich, waardoor hij zijn inbraak niet meteen kan verderzetten. Zo heeft u tijd om uzelf en de belangrijkste zaken in uw huis in veiligheid te brengen. Naast misgeneratoren, kunt u bij ons nog een aantal andere zaken vinden die uw huis beveiligen. Zo hebben we verschillende alarmen voor in uw woning. Deze hebben we van verschillende merken, waaronder een Risco-alarm. Verder hebben wij ook nog camerasystemen, waarmee u uw huis ieder moment van de dag in oog kunt houden. Hiermee kunt u de inbreker ook identificeren wanneer de mistgenerator is afgegaan tijdens zijn inbraak.
 

certified partner

Geef inbrekers geen kans

Heeft u interesse in onze degelijke mistgenerator om inbraken tegen te gaan? Wacht dan niet langer en vraag om meer informatie rond onze mistgeneratoren bij onze medewerkers in Oud-Turnhout of neem online contact met ons op. U kunt onder andere ons contactformulier invullen, zodat wij u zo snel mogelijk kunnen verder helpen. Ook zijn we bereikbaar via het e-mailadres [email protected] of door te bellen naar het nummer 014 / 41 11 00. Wij helpen u graag verder met al onze beveiligingssystemen, waaronder de mistgeneratoren, brandalarmen, camera’s, enzovoort.