• PANASONIC SECURITY CAMERA'S

Ons huismerk van IP camera's is reeds jaren PANASONIC.

Als budget op de eerste plaats komt om te beslissen welk merk we aan mogen bieden dan was PANASONIC de laatste 10 jaren niet het eerste merk waar we aan moesten denken.

Met PANASONIC SECURITY CAMERA'S weten we echter dat we topkwaliteit leveren, prachtige beelden en een veilige oplossing voor de klant.

Het gamma van de PANASONIC I PRO EXTREME camera's is dan ook niet zo uitgebreid omdat hun minste camera reeds al de mogelijkheden bevat welke belangrijk zijn voor businessklanten.

Ondertussen heeft PANASONIC de U-series camera's uitgebracht welke eveneens prachtige beelden geven. De camera's van de nieuwe U-series hebben enkele features minder dan de S-serie camera's wat hen dan ook betaalbaarder maakt zonder aan kwaliteit te moeten inboeten.

De wetenschap dat, als we een PANASONIC project opleveren, we altijd klanten hebben die verbaasd zijn over het resultaat maakt het prachtig om te werken met deze producten.

Het continu volgen van trainingen en opleidingen heeft ertoe geleid dat we door PANASONIC erkend zijn als "IP CERTIFIED PARTNER" wat het voor ons ook mogelijk maakt om al hun producten aan te kunnen bieden met een garantie van 5 jaren.