✔ Inbraak- en brandbeveiliging
 Leveren en installeren
Controle op afstand

Risco-alarm


U kunt bij ons terecht voor beveiligingssystemen, zoals een Risco-alarm. Deze alarmsystemen zijn ontworpen voor de beveiliging van installaties binnen uw woning. Wij bij Paeyhuyse Jan & Co in Oud-Turnhout bieden u dit alarm van Risco aan, samen met enkele andere alarmsystemen en beveiligingscamera’s. Neem een kijkje op onze website en kom meer te weten over ons aanbod.

Vragen over onze diensten of producten? Neem contact op

Wat bieden wij naast een Risco-alarm

Als firma die alles in huis heeft om uw woning te beschermen tegen inbrekers en beveiliging tegen brandgevaar, hebben wij uiteraard een hoop alarmen, camera’s en systemen, waaronder uiteraard het Risco-alarm. Maar daar stopt ons aanbod niet. Wij hebben nog een hoop andere alarmen voor in uw woning. Deze alarmen zijn onder andere zeer handig voor inbraakdetectie. Verder hebben wij naast alarmen en camera’s tegen inbraak, zoals ons Risco-alarm of Ajax-alarm, ook nog systemen voor de brandveiligheid in uw woning. U vindt in ons aanbod onder andere een sirene met 32 selecteerbare tonen.

certified partner

Plaats dit alarm

Wilt u binnenkort een Risco-alarm in uw woning plaatsen? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze firma in Oud-Turnhout. Dat kan door ons contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen naar [email protected] of te bellen naar het nummer 014 / 41 11 00. Wij helpen u met veel plezier verder bij het kiezen van camerasystemen of alarmen.