Vanderbilt compact

Keypad met groot grafische display voor SPC alarmpanelen, dun, stijlvol , 4 functietoetsen, groot grafische display. De Soft-touch technologie en de 4 functietoetsen zorgen voor een eenvoudige en intuïtieve bediening met een minimum aantal stappen, Statusaanduiding en informatie worden duidelijk aangegeven op het grote grafische display, 

 Voorstelling Compact keypad

Vanderbilt comfort

keypad voor SPC alarmpanelen met groot grafisch display, robuust design, 4 functietoetsen, eenvoudige bediening, en rubber toetsen.

Het comfort keypad voor SPC alarmpanelen is ideaal voor het gebruiksvriendelijk bedienen van systemen met één en meerdere gebieden. de 4 functietoetsen zorgen voor een eenvoudige en intuïtieve bediening met een minimum aantal stappen.

Statusaanduiding en informatie worden duidelijk aangegeven op het grote grafische display.  

 Voorstelling Comfort Keypad

Vanderbilt standaard

LCD keypad voor SPC panelen met 32 karakter, LCD display met blauwe achtergrond. Dit keypad zorgt voor een eenvoudige bediening in alle lichtomstandigheden, Navigeren door het intuïtieve menu gebeurd door de centrale navigatietoetsen. Het keypad heeft functie- en alfanumerieke toetsen voor bewerkingen en data invoer via het keypad.

 Voorstelling Standaard Keypad