Onze Passief Infrarood detectoren (P.I.R)

De ruimtedetectoren welke wij gebruiken zijn van de merken VANDERBILT of OPTEX omdat we hiermee een feilloze detectie kunnen garanderen. Beide merken hebben verschillende detectoren in hun gamma waarbij we er in slagen om voor iedere situatie een gepaste oplossing te vinden   Voor extreme situaties passen we detectoren toe welke niet in ons reguliere aanbod zitten.

Daarom ook dat wij goede contacten onderhouden met alle fabrikanten van beveiligingsmaterialen en hun producten op de voet volgen opdat wij steeds een beveiliging kunnen aanbieden welke aangepast is aan de situatie. Deze detectoren maken gebruik van hoogwaardig accurate en betrouwbare detectiepatronen en behouden hun gevoeligheid over het gehele detectiebereik, zelfs bij hoge temperaturen of lage contrast omgevingen.

De passief infrarood melder ofwel PIR detector  is een ruimtedetector welke de infra-rode straling van een indringer detecteert.

De betrouwbaarheid van onze OPTEX & VANDERBILT detectoren overtreft alle verwachtingen.

Onze Passief Infrarood – Radar detectoren  (P.I.R.- RADAR)

Dit type detector gebruikt twee verschillende detectietechnieken, namelijk detectie van infrarode energie en detectie van beweging.   Omdat de oorzaken van een eventueel vals alarm voor de twee technieken verschillend zijn, zullen de meeste omgevingsinvloeden die een enkel detectiesysteem kunnen beïnvloeden, geen effect hebben op beide technieken waardoor de kans op valse alarmen aanzienlijk wordt verkleind.