Brandalarm met verschillend geluid

Als u een brandalarm installeert, moet u natuurlijk één kiezen met een duidelijk geluid dat u waarschuwt voor gevaar. Gelukkig heeft Paeshuyse Jan & Co in Oud-Turnhout een aantal brandalarmen met degelijke sirenes die u luid en duidelijk zullen verwittigen als er gevaar dreigt.

Kies uw brandalarm met duidelijk geluid

 Als u eenbrandalarm gaat plaatsen, is het belangrijk dat u één kiest met een luid en duidelijk geluid. Het heeft natuurlijk geen nut dat u een alarm installeert waarvan u niet zou wakker worden. Dat geldt voor inbraakalarmen, maar zeker ook voor een brandalarm. U moet er zeker van zijn dat u op tijd kunt evacueren. Ons bedrijf helpt daar maar al te graag bij. Dat doen wij in eerste instantie door u degelijke alarmen aan te bieden. Maar wij zorgen hier ook voor door bijhorende sirenes te voorzien. Zo hebben we onder andere het brandalarm ‘Fulleon ROLP’. Deze rode Roshni sirene bevat 32 selecteerbare tonen geluid. Bij de aankoop van het alarm is het ook slim om u een meldknop aan te schaffen. Op die manier kunt u anderen verwittigen bij gevaar.

Contacteer ons voor de opties

Kies voor een degelijk geluid van uw brandalarm! Wij geven u met plezier advies in onze winkel in Oud-Turnhout. Maar u kunt ons ook online contacteren door ons contactformulier in te vullen. Verder kunt u ons ook contacteren door een e-mail te sturen naar [email protected] of te bellen naar 014 / 41 11 00. Onze medewerkers helpen u graag verder met alle vragen rond onze soorten brandalarmen, zoals de draadloze alarmen  en alles wat daarbij komt kijken.


 Technische Fiche: Fulleon ROLP