Camerabeveiliging

Door middel van camerabeveiliging kan u altijd en over toezicht houden op uw locatie.

Camerabeveiliging heeft in de eerste plaats een preventieve werking aangezien het ongewenste bezoekers afschrikt. Daarnaast legt het alle eventuele feiten vast op beeld en kunnen de beelden dienen als bewijsmateriaal.

Wij voorzien camerabeveiliging op maat waarbij er rekening wordt gehouden met de eigenschappen van de te beveiligen locatie en uw wensen. Dit alles gebeurt uiteraard in lijn met de toepasselijke wettelijke bepalingen en zonder de privacy van uw personeel en/of buren uit het oog te verliezen. Wij gebruiken hiervoor enkel kwalitatieve producten van Idis en Panasonic iPro. Dit laat eveneens toe om te kiezen voor zowel een budgetvriendelijke als een geavanceerde/professionele camerabeveiliging.

Onze producten garanderen dat u zowel overdag als ’s nachts beelden van hoge kwaliteit heeft. U kan deze beelden eenvoudig via een app op uw gsm of tablet bekijken. Daarnaast kunnen de beelden tot 31 dagen terug in de tijd worden geraadpleegd.

Paeshuyse Jan & Co nv is een INCERT VIDEO-gecertificeerde installateur. Dit houdt dan ook in dat we zorgen voor een betrouwbare en efficiënte installatie, enkel werken met gekeurde beveiligingsapparatuur en voldoen aan alle verzekeringsverplichtingen.