Camerasysteem

Installeer een camerasysteem om uzelf en uw bezittingen te beveiligen tegen inbraak, vernielingen en ongewenste gasten. Camerabeveiliging legt zo nodig alle gebeurtenissen in huis vast op een opslagmedium, waardoor er altijd terug in de tijd kan gekeken worden. Zorg voor een degelijke camerabeveiliging in uw huis met een camerasysteem van Paeshuyse Jan & Co .

Hoe werkt ons camerasysteem?

U vraagt zich misschien af hoe ons camerasysteem in zijn werk gaat. Wel, live beelden kunnen bekeken worden via een beeldscherm, een PC of vaak zelfs vanop afstand via een smartphone of tablet door onze alarmsystemen met app. 

Door met pictogrammen aan te geven dat de ruimtes in huis met camera’s beveiligd zijn, werkt een camerabeveiliging ook preventief! Deze pictogrammen zijn wettelijk verplicht en noodzakelijk om na een voorval de beelden te kunnen gebruiken als bewijs. 

Op de andere pagina's vindt u de nodige info terug over de verschillende systemen die we aanbieden. We hebben onder andere security-camera’s van Panasonic. Naast een camerasysteem, kunt u bij ons nog terecht voor een inbraakalarmen of brandalarmen, met bijhorende benodigdheden, zoals een brandmeldknop.

Beveilig uw woning

Wilt u graag degelijke camerabeveiliging in uw huis? Twijfel dan niet langer en haal een camerasysteem van Paeshuyse Jan & Co in Oud-Turnhout in huis. Op onze website vindt u tal van onze beveiligingssystemen, waaronder de mistgenerator. Heeft u toch nog vragen rond ons camerasysteem? Dan kunt u altijd ons contactformulier invullen. Of stuur een e-mail naar [email protected]. Ook telefonisch zijn we bereikbaar via het nummer 014 / 41 11 00.