Installatie van een draadloos alarm

Heeft u genoeg van al die draden door uw woning, kies dan voor de installatie van een draadloos alarm. Bij Paeshuyse Jan & Co in Oud-Turnhout hebben wij zo’n alarm in ons assortiment aan beveiliging. Wij willen er namelijk alles aan doen zodat u uw woning optimaal kunt beveiligen tegen mogelijk gevaar, zoals inbrekers of brand. Met de installatie van een draadloos alarm kunt u snel en gemakkelijk beveiliging plaatsen.

Waarom kiezen voor de installatie van een draadloos alarm?

U vraagt zich misschien af waarom u zou kiezen voor de installatie van een draadloos alarm. Wel, bij een draadloos brand- of inbraakalarm heeft u geen nood aan bekabeling. Verder moet u geen breek- en kapwerken uitvoeren en is een draadloos alarm heel gemakkelijk in installatie en gebruik. U kunt bij ons onder andere kiezen voor een alarm van Ajax. Maar we hebben ook andere merken die optimaal voor uw beveiliging zorgen.

Kies voor gemakkelijk

Kies voor een eenvoudige en snelle installatie met een draadloos alarm. Wij bij Paeshuyse Jan & Co in Oud-Turnhout helpen u met veel plezier verder en geven u deskundig en persoonlijk advies over alarmsystemen in uw woning. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen. Dat kan door ons contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar [email protected]. Ook telefonisch kunt u ons bereiken. Dat kan op het nummer 014 / 41 11 00. U kunt daar terecht voor al uw vragen rond onze beveiligingsinstallaties, zoals camerasystemen, brandmeldknoppen of mistgeneratoren.