Installatie van een draadloos alarm

Heeft u genoeg van al die draden door uw woning, kies dan voor de installatie van een draadloos alarm. Bij Paeshuyse Jan & Co in Oud-Turnhout hebben wij zo’n alarm in ons assortiment aan beveiliging. Wij willen er namelijk alles aan doen zodat u uw woning optimaal kunt beveiligen tegen mogelijk gevaar, zoals inbrekers of brand. Met de installatie van een draadloos alarm kunt u snel en gemakkelijk beveiliging plaatsen.

Waarom kiezen voor de installatie van een draadloos alarm?

U vraagt zich misschien af waarom u zou kiezen voor de installatie van een draadloos alarm. Wel, bij een draadloos brand- of inbraakalarm heeft u geen nood aan bekabeling. Verder moet u geen breek- en kapwerken uitvoeren en is een draadloos alarm heel gemakkelijk in installatie en gebruik. U kunt bij ons onder andere kiezen voor een alarm van Ajax. Maar we hebben ook andere merken die optimaal voor uw beveiliging zorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Risco-alarm.

Kies voor gemakkelijk

Kies voor een eenvoudige en snelle installatie met een draadloos alarm. Wij bij Paeshuyse Jan & Co in Oud-Turnhout helpen u met veel plezier verder en geven u deskundig en persoonlijk advies over alarmsystemen in uw woning. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen. Dat kan door ons contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar [email protected]. Ook telefonisch kunt u ons bereiken. Dat kan op het nummer 014 / 41 11 00. U kunt daar terecht voor al uw vragen rond onze beveiligingsinstallaties, zoals camerasystemen, brandmeldknoppen of mistgeneratoren.