Brandbeveiliging laten plaatsen

Garandeer uw eigen veiligheid door brandbeveiliging te laten plaatsen. Bij Paeshuyse hebben we een aantal degelijke systemen voor brandbeveiliging, waaronder een brandalarm die u kunt laten plaatsen. Op die manier bent u meteen gewaarschuwd wanneer er een brand in uw huis is ontstaan en kunt u op tijd evacueren en de hulpdiensten bellen. Wacht dus niet langer en kies ervoor om een brandalarm te laten plaatsen.

Wat voor brandbeveiliging kunt u laten plaatsen?

Het is belangrijk om u goed te beschermen tegen brand. Het is jammer genoeg snel gebeurd, en we willen natuurlijk dat uw spullen, maar vooral uzelf op tijd uit de brand zijn. Daarom is het geen overbodige luxe om degelijke brandbeveiliging te laten plaatsen. 

U kunt onder andere een brandalarm met verschillend geluid laten plaatsen. Daarbovenop hebben we ook nog brandmeldknoppen waarmee mensen een brand kunnen melden. Iedereen kan zich op die manier op tijd uit het gebouw evacueren. 

U heeft natuurlijk verschillende opties bij het laten plaatsen van uw brandalarm. U heeft verschillende merken, zoals een Risco-alarm. Maar we hebben ook verschillende soorten alarmen. U heeft zo de keuze tussen een draadloos alarm of één met draden. En we bieden ook een alarmsysteem met app aan, waarop u ook een alarmmelding krijgt als u niet thuis bent.

Beveilig uw woning tegen brand

Wilt u degelijke brandbeveiliging laten plaatsen door Paeshuyse & Co in Oud-Turnhout? Wacht dan niet langer een neem contact met ons op. U kunt ons contactformulier invullen of een e-mail sturen naar [email protected]. Wij zijn ook altijd telefonisch bereiken via het nummer 014 / 41 11 00. Wij beantwoorden al uw vragen over het laten plaatsen van een brandalarm, inbraakalarm, camera’s, enzovoort met veel plezier.