Door middel van een betrouwbaar alarmsysteem kan u zich beschermen tegen ongewenste bezoekers. 

Wij voorzien inbraakbeveiliging op maat. Samen met u bekijken we wat de best passende beveiligingsoplossing voor u is. Hierbij vertrekken we steeds vanuit een grondige risicoanalyse om de eigenschappen van het te beveiligen pand in kaart te brengen. We houden uiteraard ook rekening met uw persoonlijke wensen en het budget.

Onze alarmsystemen zijn niet enkel zeer gebruiksvriendelijk, maar kunnen ook eenvoudig bediend worden via een app op uw gsm of tablet. Via deze app kan u de eventuele meldingen altijd en overal vlot opvolgen.

Daarnaast kan u kiezen voor een doormelding naar een erkende meldkamer. Dit is niet verplicht, maar kan wel een absolute meerwaarde zijn aangezien de meldkamer instaat voor een optimale opvolging van alarmen en dit 24/7. In geval van een melding zal de meldkamer instaan voor een snelle en doeltreffende reactie. Zo zal zij de contactpersonen (en indien nodig de hulpdiensten) verwittigen en de situatie verder opvolgen. Paeshuyse Jan & Co nv is een INCERT-gecertificeerde installateur. Dit houdt dan ook in dat we zorgen voor een betrouwbare en efficiƫnte installatie, enkel werken met gekeurde beveiligingsapparatuur en voldoen aan alle verzekeringsverplichtingen