ALGEMENE INFO INBRAAKALARMEN

Het ontwerpen van een inbraakbeveiliging naar uw wensen en het realiseren ervan is onze hoofdactiviteit welke we met enorm veel passie uitvoeren.

Paeshuyse & Co wil daarom ook niet gebonden zijn aan 1 merk van componenten.Wij blijven steeds op zoek gaan naar producten waarvan we vinden dat ze een meerwaarde kunnen zijn voor onze systemen.

Heel vaak komen we nieuwe toeters en bellen tegen welke het geheel leuker of mooier kunnen maken doch van zodra we vinden dat we aan veiligheid moeten inboeten zullen deze niet opgenomen worden in ons aanbod.

Onze betrachting is zo goed mogelijk te beveiligen met zo min mogelijk middelen en u tegelijkertijd zo min mogelijk te belemmeren in het doen en laten in en rond uw woning.

De hamvraag blijft natuurlijk " Wat wil je beveiligen en tegen wie wil je het beveiligen?" waarbij iedereen wel zal begrijpen dat een standaardwoning een andere beveiliging vereist dan bijvoorbeeld een bankfiliaal. 
Net daarom vinden we het uitermate belangrijk om tijd te nemen voor u als klant en steeds ter plaatse te komen zodat we kunnen luisteren naar wat uw wensen en noden zijn.