PANASONIC SECURITY CAMERA

Security-camera's installeren is een van onze specialiteiten. Ons huismerk van IP-camera’s is al jaren Panasonic . Als budget op de eerste plaats kwam om te beslissen welk merk we aanbieden, dan was Panasonic de laatste 10 jaren niet het eerste merk waar we aan moesten denken. Daarentegen weten we echter dat wel dat we met het installeren van security-camera’s van Panasonic topkwaliteit leveren. Ze bezorgen prachtige beelden en een veilige oplossing voor de klant.

Waarom security-camera’s van Panasonic installeren?

Naast inbraakalarmen van onder andere Risco en degelijke brandbeveiliging, bieden we bij Paeshuyse Jan & Co in Oud-Turnhout dus ook het merk Panasonic aan voor uw camera’s. Het gamma van de Panasonic I Pro Extreme camera's is niet zo uitgebreid, omdat hun minst geavanceerde camera reeds alle mogelijkheden bevat. Deze mogelijkheden zijn ook het belangrijkste voor businessklanten. Ondertussen heeft Panasonic de U-series camera’s uitgebracht, die eveneens prachtige beelden geven. De security-camera's van de nieuwe U-series hebben enkele features minder dan de S-serie camera's, wat hen betaalbaarder maakt om te installeren. Hierbij moeten ze echter niet aan kwaliteit inboeten. Onze klanten zijn altijd verbaasd over het prachtige resultaat van ons camerasysteem. We zijn daarom ook heel blij dat we met hun producten werken. Het continu volgen van trainingen en opleidingen heeft ertoe geleid dat we door Panasonic erkend zijn als "IP certified partner", wat het voor ons ook mogelijk maakt om al hun producten, zoals de security-camera’s, aan te bieden en te installeren met een garantie van vijf jaar.

Vraag meer informatie rond deze degelijke camera’s

Wilt u graag meer informatie krijgen rond het installeren van deze geavanceerde security-camera’s van Panasonic? Dan mag u altijd contact opnemen met ons bedrijf in Oud-Turnhout. Wij geven u met plezier meer informatie rond al onze beveiligingsproducten, zoals camerasystemen of brandmeldknoppen met mistgeneratoren. U kunt ons contacteren door ons contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar [email protected]. Verder kunt u ons ook telefonisch bereiken via het nummer 014 / 41 11 00. Wij hopen alvast dat u snel de perfecte camera’s in uw huis kunt installeren, met misschien wel een bijhorend draadloos alarm. Contacteer ons snel!