Naast het “klassieke” bekabelde alarmsysteem is het tegenwoordig ook mogelijk om te kiezen voor een draadloos alarmsysteem.

Een draadloos alarmsysteem kan zeer flexibel geïnstalleerd worden aangezien de installatie niet beperkt of bepaald wordt door bekabeling. Is er op dit moment geen bekabeling voorzien in uw pand? Dan kan een draadloos alarmsysteem de perfecte oplossing bieden zonder dat er nog kap- of breekwerken zouden moeten plaatsvinden. Een ander voordeel van een draadloos alarmsysteem is dat het eenvoudig uitgebreid kan worden met bv. meerdere detectoren.

Wij werken met AJAX draadloze beveiliging. AJAX is het meest bekroonde draadloze alarmsysteem van Europa en telt talloze voordelen en toepassingsmogelijkheden:

  • Een AJAX draadloos alarmsysteem is zeer betrouwbaar aangezien het gebruik maakt van een eigen communicatieprotocol. Dit protocol zorgt voor een stabiele en versleutelde communicatie tussen de apparaten en het basisstation.
  • Het voorziet eveneens in inbraakdetectie (met eventueel fotoverificatie), brand- en CO-detectie en waterdetectie.
  • Een AJAX draadloos alarmsysteem kan eenvoudig bediend worden via een app op uw gsm of tablet. Via deze app kan u de eventuele meldingen altijd en overal vlot opvolgen.
  • AJAX staat bekend om zijn strak en modern design waarbij u kan kiezen voor een witte of zwarte uitvoering.